Manteniment

Una instal•lació ben dissenyada i correctament instal•lada no té perquè ocasionar problemes a l'usuari. De fet, el grau de satisfacció entre els nostres clients és molt elevat.

A qualsevol instal•lació és convenient realitzar unes certes tasques de manteniment. Amb un breu seguiment rutinari i periòdic serà suficient per poder garantir el correcte funcionament del sistema durant tota la seva vida útil.

Les revisions consistiran a observar els paràmetres funcionals principals per verificar que no s'ha produït cap anomalia amb el pas del temps.

Com instal•ladors tenim la responsabilitat d'intervenir quan es produeixi alguna situació anormal i efectuar un manteniment preventiu mínim periòdicament.

Tots els elements que integren els nostres sistemes tenen l'assistència i un servei postvenda professional, preparat tècnicament .

A causa de la nostra experiència, som conscients, que una de les fases fonamentals del servei es demostra en el moment de la postvenda. Per això, dediquem un gran esforç en aquest apartat, amb l'únic objectiu de garantir el millor servei a tots els nostres clients.

Consulti condicions per a un contracte anual de manteniment